5.4.10

Hoe laat komt hier de bus?


De voorlaatste dag van onze skivakantie, was het kakweer: regen, sneeuw, wind.. Soit, not my cup of tea. AC en ik wilden die winterprik niet te lang trotseren en kozen al gauw het hazenpad. Nu ja, dat klinkt allemaal alsof dat vliegensvlug ging, maar eerlijk gezegd, onze sluipwegen op de pistes, stelden niet veel voor. Om niet teveel te voet te moeten gaan (een verbindingswegje naar het bergstation ging namelijk omhoog ipv naar beneden ??!) namen we gauw een blauw pistje rechts, dan konden we met de lift toch een stukje hoger belanden en dan uiteindelijk naar beneden skiƫn. Twee liftjes naast elkaar dus we kiezen er snel eentje uit. Wat raar doen aan die sleeplift (waarom bestaat zoiets nog???) leverde de boodschap:"dutch people?" op. De lift naar boven gepakt om dan uiteindelijk op krak dezelfde plaats uit te komen... Hmm, we zijn dan maar te voet gegaan.

In het bergstation pakten we de lift naar beneden en daar beneden, waren we wa aan de luie kant. We namen de bus ipv te voet te gaan (10 min stappen)
Bus D, wisten wij veel waar die naartoe ging? Allez, nu weten we het.
De bus reed heel mayrhofen door, maar just ni naar waar wij moesten. Dan reed da gammele ding naar hippach (een ander stadje) en weer terug naar het station enal. Anyway, we zaten 45 minuten op de bus en zijn dan overgestapt op een andere. Die bracht ons iets dichter bij onze bestemming. Toen we uitstapten moesten we nog maar 7 minuten wandelen. Wel een voordeel: ondertussen was de rest al terug int appartement aangekomen.

Conclusie: veel gestapt die dag ;)

1 opmerking:

A.C. zei

"Lui zweet, rap gereed!"

Niet dus :)

A.C.