28.4.07

Het verhuisteam = Vier spiermassa's

Toch even uw aandacht voor een boodschap van algemeen nut. Vanmorgen heel vroeg in de morgen stond ik op om nog wat spullen in te pakken. Toen kwamen mijn neef en nonkel en wat later ook swhts: michael, yves, tom en bruno (ook wel het verhuisteam genoemd). Het was hier nogal wa: ramen open, zetels die door de ramen naar buiten gestoken werken, grote zware kleerkastdeuren, vanalles kwam naar beneden. Al vrij straf niewaar? Maar aangekomen aan wat "mijn thuis" wordt, moest dat gerief twee verdiepen hoog gestoken worden. Met touwen en een ladder, zo gebeurde dat. alles hingen ze aan het touw en werd naar boven getrokken. Onze swht's zijn regelrechte sterke mannen! Dus graag toch een applausje voor de vier helden!

Nog enkele feiten:
- Den tom had weinig geslapen (en was toch actief!)
- Den bruno durft niet over de leuning van het terras te kijken
- Den tom "pikte" het kostuum van de michael zijn broer, maar werd betrapt
- Den yves is errrrug sexy als hij een kastdeur draagt (michael ook, de anderen allicht ook, maar erwaren maar twee deuren)
- koffiekoeken in de zon, er zijn wel ergere dingen
Zoals : mijn pa die om één of andere reden erin slaagt om een verwarming van tweehonderd kilo!!! te laten omvallen ???? en recht op zijn been... Het zit wat in de familie ofzo (maar alles komt wel goed :p)

Geen opmerkingen: