Wat het meest bijgebleven is naast de prachtige natuur en de zuiderse moves en sounds waren toch wel de cocktails die we iedere dag (soms wel meerdere keren per dag zelfs) genuttigd hebben. En één cocktail heeft zeker een speciaal plaatsje in ons curazón veroverd, met name de canchanchara (een cocktail die enkel maar in de stad Trinidad wordt geschonken)
Bereidingswijze
Ingrediënten
Voor 1 persoon sap van 1 limoen 2 el honing 45 ml witte rum gecrushed ijs
Meng de limoensap met de honing en de witte rum totdat de honing helemaal vermengd is. Doe dit mengsel in een cocktailshaker met het ijs. Goed schudden met het ijs erbij en giet het dan in een champagneglas, met ijs of zonder, naar keuze. Vaak wordt voor deze cocktail een zeer ruwe rum gebruikt, die Aguardiente heet.
Laat het jullie smaken!
1 opmerking:
Himsha,
bij deze verwachten wij volgend weekend allen minstens 3 glazen van die canchancarara-dinges!! ;)
Een reactie posten