8.4.07

A naajt to remember: Stubru.uit

Tijd om het mysterie op te lossen.
Gisteren gingen we als verjaardagskado met sofie naar Stubru.uit. We, dat zijn: Evy, Anneke en mezelf. Stubru.uit dat is ja, dat is stubru in al zijn facetten zeker?
Anyway, daar gingen we dus naartoe. We zagen The legend die minder rockte dan we van hem gewoon zijn en bovendien een arrogante gitarist heeft, Maar! wat de admiraal deed, deed hij wel goed. Hij zag er bovendien een beetje als een koalabeertje uit, met een grote koptelefoon op en en en! Hij heeft dus geen baard meer. Vandaar die koptelefoon allicht ;)Niet veel later pikten we nog wat liedjes mee van Gabriel Rios. Hij zag er weer uit zoals we hadden verwacht: lekker lekkerder en lekkerst :p
Wegens: totaal onder de indruk, heb ik hier geen goede foto van, stubru gelukkig wel.
De Ex-drummerband stond dan op ons programma. Ze speelden de pannen van't dak en het kafee ging volledig uit z'n dak toen ze plots Champagne inzetten. De Ex-Drummerband is dan ook gewoon een beetje millionaire maar af en toe int westvlaams. Trouwens, dat vrouwenstemmetje in "de grootste lul van't stad" dat komt van deze spetter hier:

Hierna gingen we naar Stijn, dat is een halve gare, maar op een iet of wat leuke manier.
Toen beslisten we alvast post te vatten in de concertzaal zodat we zeker discobar galaxy niet zulden missen. Achteraf gezien niet de allerslimste zet want daarvoor moesten we eerst Daan trotseren. Ik wil niemand op de tenen trappen, maar daan is echt niet ok. Die laatste cd zuigt en ik veronderstel dat hij wat ijl in het hoofd is. Het is wel gedurfd natuurlijk, zo tsjingeltsjangelmuziek op de markt brengen. Hoogtepunten, uiteraard: Victory, Housewive en Swedish designer drugs.
Persoonlijk hoogtepunt: "de poep"! Eén of andere hete tengel die dacht: "tiens dat meisje heeft blijkbaar hormonen! Laten we daar gewoon om tien cm voor gaan staan en met onze poep sensueel heen en weer zwieren zodat ze helemaal gek werd"
Laagtepunt: Een echt geschift vieze mens die ons maar niet met rust liet en alt dichter kwam... Gelukkig was "de poep" altijd wel ergens in de buurt waardoor we ons nooit "onveilig" hebben gevoeld :p

Tenslotte hebben we gefeest alsof we vier uitgelaten grieten waren die voor het eerst buitenkwamen en dat allemaal onder impuls van de discobaar. Het was lang geleden, maar we sjeekt our asses, we put our hands in the air and waved like we just didn't care (hihi).
De discobaar is de max!

Misschien hadden we achteraf gezien beter naar Goose gegaan... Maar dan had ik geen "poep" gehad... ;)

Geen opmerkingen: